خواص آویشن

آویشن فقط امروز نیست که به یکی از برترین گیاهان دارویی موجود تبدیل شده است. از قدیم الایام، آویشن دارای یک تاریخچه طولانی به عنوان یک محافظت کننده و التیام دهنده دارویی بوده است. در زمان امپراطوری روم از آویشن برای جلوگیری از مسمومیت استفاده می شد. در زمان های قدیم که یخچال و قوانین ایمنی مواد غذایی وجود نداشت از گیاه آویشن برای جلوگیری از بیماری های ناشی از گوشت فاسد و غذاهای آلوده استفاده میشد. قبل از اینکه آنتی بیوتیک های امروزی وجود داشته باشد از روغن این گیاه دارویی برای بانداژ کردن استفاده می شده است.

شاید تا الان متوجه نشده باشید که شما از آویشن در زندگی روزمره خود استفاده می کنید. تیمول ماده فعال موجود در آویشن به دلیل خواص ضد باکتری و ضد قارچی آن، در بسیاری از دهانشویه ها من جمله Listerine استفاده می شود. در ادامه سعی خواهیم کرد مهمترین خواص آویشن را بیان کنیم.

 

حتما بخوانید: آخرین تحقیقات در مورد خواص زردچوبه

 

6 خاصیت آویشن:

 

به طور کلی آویشن یک گیاه دارویی چند منظوره می باشد. آویشن برای تقویت سیستم ایمنی، تنفسی و همچنین سیستم های گوارشی و عصبی بدن بسیار مفید می باشد. در ادامه به 6 مورد از خواص آویشن اشاره خواهیم کرد.

 

  • درمان گلودرد:

 

روغن آویشن یکی از قوی ترین ضد میکروب های طبیعی و یک سلاح جدی علیه گلودرد می باشد. کارواکرول یکی از ماده های فعال موجود در آویشن علت اصلی این موضوع است.

یکی از مطالعات اخیر انجام شده توسط دانشگاه پزشکی لودز لهستان، تاثیر روغن آویشن را بر روی 120 گونه مختلف باکتری که از بیماران مختلف مبتلا به عفونت های دهان، تنفسی و ادراری جمع آوری شده بود، سنجیدند. نتایج آزمایشات نشان داد که روغن آویشن فعالیت بسیار شدیدی بر علیه تمامی گونه های مورد آزمایش انجام داد. پس دفعه بعد که دچار گلودرد شدید این گیاه دارویی را در سوپ خود بریزید یا چای آن را درست کنید تا میکروب ها را از بین ببرد.

 

  • کاهش فشارخون و سطوح کلسترول

 

تحقیقات نشان داده است که آویشن دارای فعالیت های ضد فشارخون بالا می باشد و یک گیاه دارویی بسیار مناسب برای افراد دارای فشارخون است. یک مطالعه حیوانی نشان داد عصاره آویشن باعث کاهش ضربان قلب در نمونه های با فشار خون بالا شد. همچنین تحقیقات نشان داد که آویشن باعث کاهش کلسترول بد یا ال دی ال و تری گلیسیرید و افزایش سطح کلسترول خوب یا اچ دی ال می شود. شما می توانید در کنار کاهش مصرف نمک از گیاهان دارویی مثل آویشن به خوبی استفاده نمایید.

 

  • جلوگیری از مسمومیت غذایی:

 

آویشن نه تنها مانع از آلودگی مواد غذایی می شود، بلکه مواد غذایی که قبلا دچار آلودگی شده اند را پاکسازی می نماید. در چندین تحقیق انتشار یافته در میکروبیولوژی غذاها، محققان دریافتند روغن آویشن در از بین بردن باکتری شیگلا ( نوعی باکتری که می تواند منجر به اسهال و آسیب های روده ای وخیمی شود ) که در سطوح کاهو وجود دارد عملکرد بسیار خوبی دارد. شستشو کاهو در محلول آغشته به روغن آویشن می تواند این باکتری مضر را کاهش داده یا از بین ببرد.

در نتیجه اضافه کردن آویشن به رژیم غذایی خود می تواند از مسمومیت های آینده جلوگیری به عمل آورد.

 

حتما بخوانید: هر آن چه در مورد زنجبیل و خواص آن باید بدانیم

 

  • بهبود روحیه

 

تحقیقات صورت گرفته بر روی کارواکرول موجود در این گیاه دارویی نشان داده است می تواند تاثیرات مثبتی بر روی روحیه بگذارد. تحقیقات منتشر شده در سال 2013 نشان داد وقتی کارواکرول به مدت 7 روز به حیوانات داده می شود باعث افزایش سطوح دوپامین و سروتونین در مغز می شود. این دو ماده نوعی انتقال دهنده عصبی هستند و می توانند خلق و خوی شما را شکل می دهند.

داده های این مطالعه نشان می دهد کارواکرول یک مولکول فعال کننده مغز می باشد و به وضوح بر فعالیت مغز تاثیر مثبت می گذارد. اگر آویشن را به طور منظم در غلظت های بسیار پایین مصرف کنید می تواند احساس رفاه و رضایت را برای شما به همراه داشته باشد.

 

  • می تواند با سرطان مبارزه کند

 

خواص این گیاه دارویی نشان می دهد که می تواند بر علیه سرطان ها و تومورها کارساز باشد. به طور خاص کارواکرول جز اصلی روغن آویشن می باشد که دارای خواص ضد توموری است و باعث می شود آویشن به یکی از گیاهان دارویی اصلی برای مبارزه با سرطان تبدیل شود.

یک مطالعه که اخیرا انجام شده است و در مجله داروهای ضد سرطان منتشر شده است، نشان داده که کارواکرول مانع تکثیر و مهاجرت دو نوع توده سرطانی می شود. به طور کلی تحقیقات نشان می دهد که کارواکرول دارای پتانسیل درمانی برای پیشگیری و درمان سرطان روده بزرگ است.

 

  • درمان طبیعی برونشیت

 

آویشن برای قرن ها برای درمان سرفه و برونشیت استفاده شده است. یک تحقیق انجام شده در آلمان به بررسی اثر ترکیب آویشن و پیچک بر روی درمان سرفه پرداختند. نتایج نشان داد گروهی که ترکیب این 2 گیاه دارویی را مصرف کرده بودند باعث کاهش 50 درصدی در میزان سرفه، دو روز زودتر نسبت به گروه پلاسبو شد. همچنین درمان با این دو گیاه دارویی هیچگونه عوارص جانبی جدی به همراه نداشت.

 

حتما بخوانید: برترین گیاهان دارویی ضد ویروس را بشناسید

 

ارزش غذایی آویشن و تاریخچه آن:

 

آویشن

 

آویشن یک گیاه متعلق به خانواده نعناع می باشد. این گیاه در حال حاضر در سراسر جهان کشت می شود و برگ ها معمولا به صورت خشک شده در آشپزی استفاده می شود. زنبورها معمولا به گل های آویشن جذب می شوند و عسل آویشن سیسیلی ( جزیره ای در ایتالیا ) برای قرن هاست که معروف می باشد.

ماده اصلی و فعال موجود در روغن آویشن تیمول است که دارای خواص ضد عفونی کننده می باشد. به همین دلیل از روغن آویشن برای شستشوی دهان و دندان استفاده می شود. این روغن گیاهی به طور موثری میکروب ها و عفونت ها را از بین برده و دندان ها را از پلاک و پوسیدگی حفظ می نماید. تیمول همچنین قارچ ها را می کشد، به همین دلیل به محصولات تجاری ضد عفونی کننده دست و کرم های ضد قارچ اضافه می شود.

آویشن همچنین حاوی یک مبارزه کننده دیگری با باکتری ها است که به کارواکرول شناخته می شود. این گیاه دارویی دارای انواع مختلفی از فلاوونوئیدها از قبیل آپیجنین، نارینجنین، لوتئولین و تیمونین است. این ترکیبات ظرفیت آنتی اکسیدانی این گیاه با ارزش را زیاد می کند.

 

حتما بخوانید: بهترین گیاهان دارویی که مردم بیشتر استفاده می کنند

 

28 گرم از آویشن شامل:

 

  • 28 کالری
  • 8 گرم کربوهیدرات
  • 6 گرم پروتئین
  • 5 گرم چربی
  • 9 گرم فیبر
  • 8 میلی گرم ویتامین C
  • 1،330 IU ویتامین A
  • 9 میلی گرم آهن
  • 5 میلی گرم منگنز
  • 113 میلی گرم کلسیم
  • 8 میلیگرم منیزیم
  • میلی گرم ریبوفلاوین
  • میلی گرم مس
  • میلی گرم ویتامین B6
  • 171 میلی گرم پتاسیم

 خرید گیاهان دارویی

منبع: سایت draxe.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *