ادویه پاستارمی

وقتی در مورد ادویه پاستارمی یا پاسترامی فکر می کنیم، در واقع به این موضوع فکر می کنیم که می خواهیم یک طبخ خوشمزه ای از گوشت گوسفند، گوساله، ماهی و حتی سبزیجات داشته باشیم. اما بهتر است بدانید از این دستور در بسیاری از موارد آشپزی می توانید استفاده کنید.

اگر شما به دنبال طعم دار کردن غذاهای خود هستید نگران نباشید می توانید از این دستور آشپزی که آقای کریس کوزنتینو از سانفرانسیکو در اختیار ما قرار داده است استفاده کرده و با ترکیب این ادویه جات و چاشنی های خوشمزه انواع گوشت ها را طبخ کرده و خانواده خود را غافل گیر نمایید.

لازم به ذکر است ترکیبات موجود در این دستور یکسان نیست و در مناطق جغرافیایی مختلف متفاوت می باشد.

ترکیبات ادویه پاستارمی:

2 قاشق غذاخوری دانه گشنیز

2 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد

2 قاشق غذا خوری شکر قهوه ای

1 قاشق غذاخوری پاپریکا دودی

1 قاشق چایخوری نمک

1/2 قاشق چای خوری حبه سیر

1/8 قاشق چای خوری گل میخک

2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه

 

مقاله پیشنهادی: 10 گیاه دارویی برتر ضد ویروس

 

ادویه پاستارمی چیست

 

دستورالعمل تهیه ادویه پاستارمی

 

  • دانه های خردل و گشنیز را در یک ظرف با حرارت ملایم تف دهید. به مدت 3 تا 5 دقیقه تا زمانی که کمی برشته و سرد شود هم بزنید. سپس به یک ظرف کوچک تر منتقل کنید تا کاملا سرد شود.
  • در این مرحله سایر موارد همچون شکر، پاپریکا، نمک، سیر و گل میخک را به آن اضافه کرده و به خوبی آسیاب نمایید. در نهایت فلفل سیاه را به ترکیب موجود اضافه کرده و درون یک ظرف در بسته قرار دهید.
  • ظرف را در یک محیط تاریک، در دمای اتاق و در جای خشک به مدت 3 ماه می توانید نگهداری نمایید.

این ترکیب را باید قبل از اینکه برگر یا مرغ را گرم کنید به آن اضافه کرده یا همراه با سس و خامه ترکیب کرده و استفاده نمایید.

در برخی از دستورات دیگر مواد زیر هم برای ساخت این ادویه خوشمزه استفاده می شود، که شما می توانید بنا بر ذائقه خود و خانوادتان از این مواد به میزان لازم بهره ببرید.

  • 2 چوب دارچین
  • یک عدد جوز کامل
  • 2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز
  • استفاده از انواع توت
  • استفاده از دانه های رازیانه
  • استفاده از دانه های خردل قهوه ای

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *