یک قاشق سیاه دانه

در این مقاله از عطاری آنلاین عطارمارت به بررسی یک ترکیب فوق العاده پرداخته ایم. با کمک معجون سیاه دانه، عسل و دارچین می تواند خواص زیادی را برای بدن خود کسب نمایید.

خاصیت ضدالتهابی:

طبق تحقیقات انجام شده عسل و سیاه دانه هر دو خاصیت ضد التهابی دارند و ترکیب این سه ماده معجزه میکند.

چربی سوزی و جلوگیری از چاقی:

سیاه دانه و عسل به دلیل فیبر بالایی که دارد میتواند اشتها را کنترل کند ماهیانه 1 تا 2 کیلو وزن را کاهش دهد.

درمان سرماخوردگی و گلو درد:

دارچین، عسل، سیاه دانه همگی دارای خاصیت ضد باکتری و ضدویروسی هستنداز این جهت ترکیب انها با هم ضدعفونی کننده قوی و بهبود گلودرد میشود.

بهبود مشکلات گوارشی:

تیموکینون موجود در سیاه دانه ترشح موسین را افزایش میدهد بنابراین از التهابات معده جلوگیری میکند و باعث بهبود و جلوگیری مشکلات گوارشی میشود.

مبارزه با عفونت های قارچی:

سیاه دانه و عسل هردو خاصیت قارچ کشی را دارند و میتوانند عفونت ها را در بدن پاکسازی کنند.

 

خرید سیاه دانه از عطاری آنلاین عطارمارت

 

مبارزه با سرطان:

تحقیقات نشان داده است که ترکیب سیاه دانه و عسل و دارچین که توانایی سرکوب سلول های سرطانی را دارد.

بهبود دیابت:

تحقیقات نشان داده است که سیاه دانه و دارچین باعث افزایش تولید انسولین در پانکراس میشود و در نتیجه منجر به کاهش قند خون و دیابت میشود.

بهبود زخم ها:

مقادیر بالای ویتامین در این ترکیب باعث از بین رفتن زخم ها و عفونت میشود و حتی زخم معده را نیز درمان میکند.

بهبود اختلالات قاعدگی:

دلیل به خانم هایی که سیکل قاعدگی نامظم دارند و قاعدگی انها با درد همراه است توصیه می شود این گیاه را مصرف کنند و برای خانم هایی که خونریزی انها در دوران قاعدگی زیاد است مصرف سیاه دانه مناسب نیست

بهبود مشکلات قلبی:

دارچین و سیاه دانه دو ماده ای هستند که احتمال ابتلا به مشکلات و بیماری های قلبی را به طور چشمگیری کاهش میدهند.

تهیه این معجون به شکل یک قاشق پودر سیاه دانه و یک قاشق دارچین و سه قاشق قاشق عسل مخلوط کرده و صبح ناشتا و شب 1 قاشق غذاخوری مصرف شود.

توجه داشته باشید سیاه دانه پس از پودر شدن سریعا با عسل مخلوط شود زیرا در مجاورت هوا خاصیت خود را از دست میدهد.

تذکر : مصرف سیاه دانه به دلیل قاعدگی اوری برای خانم های باردار ممانعت دارد. و در صورت مصرف به پزشک مراجعه نمایند.