ارتباط زخم معده و عسل چیست؟

به زخم های باز گوارشی که در سطح داخلی معده و در ابتدای روده وجود دارد زخم معده و یا زخم های گوارشی می گویند.این زخم ها موجب درد در ناحیه ی بالای شکم می شود. به طوری که فرد احساس درد در هنگام غذاخوردن به آن دست می دهد که حتی لذت غذا خوردن […]

5 مورد از مهم ترین خواص موم عسل

موم عسل خوردنی است؟ آیا این ماده برای معده قابل هضم است؟ برای پاسخ دادن به این سوالات اول باید با موم عسل و خواص موم عسل آشنایی پیدا کرد. در این مقاله ما به طور کامل به خواص موم عسل از جهات مختلف پرداخته ایم. پس با این مقاله از عطاری آنلاین عطارمارت همراه […]

بایدها و نبایدهای ترکیب عسل با سایر مواد خوراکی

عسل را با چه چیزهایی بخوریم بهتر است؟ غذا می تواند دشمن شما باشد این جمله ای است علمی که امروزه توسط پزشکان زیاد به کار برده می شود. مواد خوراکی می تواند شفا بخش شما باشد و یا می تواند شما را بیمار کند و تنها به نحوه ی انتخاب شما بستگی دارد. چگونه […]

تشخیص عسل طبیعی + راهکارهای جامع

تشخیص عسل طبیعی به چه معناست؟ آیا عسل های موجود در بازار طبیعی هستند؟ عسلی را می توان عسل طبیعی نامید که توسط زنبور عسل، شهد گیاه مکیده شود و در کندو ها ذخیره شود. طبق استاندارد های اتحادیه اروپا عسل ماده ی خامی است که هیچ ماده ی دیگری در آن قابل حذف و […]

ارتباط عسل با ۱۰ بیماری مختلف را بشناسید!

در این مقاله از بلاگ عطاری آنلاین عطارمارت به بررسی ارتباط عسل و بیماری ها پرداخته ایم. اینکه مصرف عسل در بهبود چه بیماری هایی می تواند موثر باشد. پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید و نظرات ارزشمند خود را در مورد عسل برای ما بیان کنید. عسل و بیماری ها، شاه کلید […]

16 مدل از انواع عسل (از نظر گل و فصل)

عسل چیست؟ عسل ماده ی خوراکی قندی است که از گیاهان ترشح می شود که توسط زنبور عسل جمع آوری شده و طی فرایندی شیمیایی در کلنی های شش وجهی تبدیل به عسل می شود. این ماده ی طبیعی و غنی از خاصیت می تواند تمام املاح و ویتامین های مفید موجود در گیاه را […]