خواص فلفل قرمز

بسیاری از ما از فلفل قرمز فقط به عنوان یک ادویه برای طعم دهندگی به غذا استفاده می کنیم اما آیا از قدرت فلفل قرمز برای بهبود سلامت خود آگاهی دارید؟ از این ادویه مفید حداقل برای 9 هزار سال هم برای غذا و هم به عنوان دارو استفاده می شود. فلفل قرمز می تواند گردش خون بدن را بهبود بخشد و اسیدیته را کاهش دهد.

فلفل قرمز دارای خواص متعددی برای ما می باشد. این ادویه به هضم غذا و مسائلی همچون ناراحتی های معده، جلوگیری از اسهال و گرفتگی عضلات کمک می کند. همچنین برای بهبود شرایط قلبی و عروقی من جمله بهبود گردش خون ضعیف، جلوگیری از لخته شدن خون، کاهش کلسترول خون و جلوگیری از بیماری های قلبی مورد استفاده قرار می گیرد.

علاوه بر خواص بالا فلفل قرمز برای رفع دندان درد، بیماری های دریایی مثل حالت تهوع، اعتیاد به الکل، مالاریا و تب نیز مفید است. همچنین برای افرادی که دچار مشکلات بلع هستند می تواند راهگشا باشد. در صورت مصرف موضعی از این ادویه برای پوست نیز مفید می باشد.

 

خرید فلفل قرمز

 

مقاله پیشنهاد شده: ۶ مورد از برترین خواص آویشن را بشناسید

 

جدول ارزش غذایی فلفل قرمز:

 

فلفل قرمز درختچه ایست که بومی آمریکای مرکزی و جنوبی بوده و در حال حاضر در آب و هوای گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد پیدا می کند. فلفل قرمز حاوی ویتامین C، ویتامین B6، ویتامین E، پتاسیم، منگنز و فلاوونوئید ها که یکی از آنتی اکسیدان های قوی است، می باشد.

1 قاشق چای خوری فلفل قرمز حاوی موادی به شرح زیر می باشد:

  • 17 کالری
  • 1 گرم چربی
  • 2 میلی گرم سدیم
  • 3 گرم کربوهیدرات
  • 1 گرم فیبر
  • 1 گرم شکر
  • 1 گرم پروتئین
  • 44 درصد ویتامین A
  • 8 درصد ویتامین E
  • 7 درصد ویتامین C
  • 6 درصد ویتامین B6
  • 5 درصد ویتامین K
  • 5 درصد منگنز
  • 3 درصد پتاسیم
  • هیچ کلسترول وجود ندارد

 

15 خاصیت فلفل قرمز:

 

فلفل قرمز

مقاله پیشنهاد شده: برترین گیاهان دارویی ضد ویروس را بشناسید

 

 

  • کمک به هضم غذا

 

یکی از مزایای عمده فلفل قرمز اثرات مثبت آن بر سیستم گوارش است. فلفل قرمز از طریق تحریک بزاق به هضم غذا، عمل بلع و جلوگیری از تنفس بد کمک شایانی می کند. مصرف این ادویه بزاق را به خوبی تحریک می کند که برای شروع روند گوارش ضروری است.

این ادویه همچنین باعث تحریک تولید آنزیم های مختلفی شده که برای عملکرد مناسب سیستم گوارشی بدن لازم است. مصرف فلفل قرمز همچنین باعث تولید شیره معده شده که به متابولسیم مواد غذایی و سموم کمک می کند.

 

  • کاهش دردهای میگرنی

 

محققان معتقدند خاصیت ضد میگرنی فلفل قرمز به دلیل ماهیت ادویه و چاشنی بودنش ناشی می شود. هنگامی که ما در زمان دردهای میگرنی  این ادویه را مصرف می کنیم تمرکز مغز بر روی قسمت های متوثر از این ادویه قرار می گیرد و به دردهای موجود در سر توجه نمی کند.

پس از این واکنش اولیه، رشته های عصبی، ترشح ماده شیمیایی P را کاهش می دهد که باعث کاهش احساس درد می شود. در واقع شما با مصرف فلفل قرمز بدن خود را فریب می دهید تا احساس درد را در جایی غیر از سر ایجاد کنید و تمرکز مغز بر روی دردهای میگرنی را کاهش می دهید.

 

  • جلوگیری از لخته شدن خون

 

لخته های خونی انسدادهایی درون رگ ها و شریان های خونی می باشد که جریان خون را از طریق سیستم گردش خون مختل می نماید. فلفل قرمز فعالیت های فیبرینولیتیکی را تشویق کرده و از بروز لخته های خونی جلوگیری می کند. همچنین این موضوع دلیل جلوگیری این ادویه از حملات قلبی می باشد. کپسایسین موجود در این ادویه به پاکسازی چربی های ته نشین شده در رگ ها کمک کرده و شریان ها و عروق خونی را گشاد کرده تا از ایجاد لخته های خونی جلوگیری به عمل آید.

 

مقاله پیشنهاد شده: خواص خار مریم: پاکسازی کبد و افزایش آنتی اکسیدان گلوتاتیون

 

  • کمک به سم زدایی بدن

 

همانطور که گفتیم یکی از خواص مهم فلفل قرمز توانایی در تحریک سیستم گردش خون و کاهش اسیدیته می باشد. این ادویه با باز کردن شریان های خونی و تنظیم قند خون، سیستم گردش خون را بازسازی می کند. همچنین به سیستم گوارش کمک می کند تا باکتری ها و سموم را از بدن خارج کند. فلفل قرمز همچنین با افزایش دمای بدن، سوخت و ساز و متابولیسم را افزایش می دهد.

 

  • کاهش دردهای مفصلی و عصبی

 

فلفل قرمز هنگامی که به صورت موضعی بر روی پوست استفاده شود می تواند بسیار قدرتمند باشد. این ادویه مفید باعث کاهش مقادیر ماده شیمیایی P شده که پیام های درد را به مغز منتقل می کند. هنگامی که ماده P کمتر باشد پیام های درد کمتری به مغز رسیده و شما احساس تسکین درد می کنید.

مطالعات نشان داده است که فلفل قرمز باعث کاهش درد پس از عمل جراحی می شود. همچنین دردهای ناشی از آسیب های عصبی در پاها، نوروپاتی، آرتروز و روماتوئید را کاهش می دهد. مصرف این ادویه در کاهش نشانه های بیماری فیبرومیالژیا مانند درد در ماهیچه ها و مفاصل نیز مفید است.

 

پودر فلفل قرمز

 

  • کمک به کاهش وزن:

 

مطالعات نشان می دهد مصرف فلفل قرمز در صبح میزان اشتها را کاهش می دهد، در نتیجه در طول روز فرد غذای کمتری مصرف می کند. همچنین باعث افزایش سوخت و ساز بدن چربی های اضافه را می سوزاند. فلفل قرمز به عنوان یکی از ادویه های ضد التهاب، علاوه بر کاهش وزن، باعث کاهش باد و تورم های ناشی از التهابات، آلرژی، حساسیت های غذایی و عفونت ها می شود.

 

مقاله پیشنهاد شده: لیست کاملی از اعجاب انگیز ترین و پر خاصیت ترین ادویه جات و گیاهان دارویی

 

  • خواص ضد محرکی

 

یکی از خواص فلفل قرمز، ضد محرک بودن آن می باشد که باعث می شود این ادویه برای کاهش زخم ها، ناراحتی های معده، سرفه و حتی اسهال مفید و موثر باشد. باور عمومی بر این است که مصرف زیاد فلفل قرمز به دلیل خواص تحریک کنندگی آن باعث ایجاد زخم معده می شود. در واقع به افراد دارای زخم معده توصیه می شود از این ادویه مصرف نکنند یا مصرف آن را به کمترین حالت ممکن برسانند. با این حال تحقیقاتی که در سال های اخیر انجام شده است نشان می دهد فلفل قرمز یا ماده فعال موجود در آن به نام کپسایسین عامل ایجاد زخم معده نیست.

مطالعات نشان داده اند که فلفل قرمز باعث تحریک نمی شود بلکه ترشح اسید را مهار کرده و ترشحات مخاطی معده را افزایش می دهد که می تواند به پیشگیری و بهبود از زخم معده کمک کند.

 

  • درمان پسوریازیس

 

پسوریازیس زمانی رخ می دهد که سلول های پوست به سرعت تکثیر شده و باعث ایجاد پلاک های متورم بر روی پوست شده که می تواند دارای قرمزی، خارش یا خشکی باشد.

دو آزمایش نشان داد مصرف موضعی کرم کپسایسین 0.025 درصد در درمان پسوریازیس موثر است. در اولین مطالعه، 44 فرد مبتلا به این بیماری پس از مصرف یک دوره 6 هفته ای کاهش قابل توجهی در اندازه و قرمزی بخش آسیب دیده مشاهده کردند. در مطالعه دوم، 197 فرد مبتلا به پسوریازیس به مدت 6 هفته و در هر روز چهار بار تحت مداوا با کرم کپسایسین قرار گرفتند و باعث کاهش چشمگیری در ضخامت، قرمزی و خارش شد.

 

  • افزایش متابولیسم

 

یکی از مزایای دیگر این ادویه تنظیم متابولیسم و سوخت و ساز بدن می باشد. فلفل قرمز به طور موثر باعث ایجاد سیری و تنظیم سطح گلوکز خون می شود. فلفل قرمز همچنین باعث نرمال شدن سطح فشار خون شده و کلسترول ال دی ال و تری گلیسیرید را کاهش می دهد.

 

  • مبارزه با سرماخوردگی و آنفولانزا

 

با مصرف فلفل قرمز بدن شما سرشار از آنتی اکسیدان و بتا کاروتن می شود که برای تقویت سیستم ایمنی بسیار مناسب می باشد. این ادویه باعث جابجایی و خروج مخاط های بدن شده و علائم آنفولانزا و سرماخوردگی را بهبود می بخشد. علاوه بر درمان طبیعی آنفولانزا، این ادویه دمای بدن را افزایش داده و در نتیجه تعریق را زیاد می کند که منجر به فعال تر شدن سیستم ایمنی می شود. فلفل قرمز به عنوان یک منبع غنی از ویتامین C به شما کمک می کند در مقابل بسیاری از سرماخوردگی ها مقاومت نشان دهید.

 

مقاله پیشنهاد شده: سنبل الطیب، بی خوابی، اضطراب و حتی فشارخون را درمان می کند

 

  • منبع ویتامین A

 

ویتامین آ در داشتن بینایی مناسب، عملکردهای عصبی سالم و پوست خوب نقش حیاتی ایفا می کند. این خواص به دلیل ماهیت آنتی اکسیدانی ویتامین آ می باشد که به مبارزه با رادیکال های آزاد می پردازد. مطالعات بارها نشان داده است که آنتی اکسیدان های طبیعی مانند ویتامین آ در سلامتی و طول عمر سلول ها نقش بسیار مهمی دارند. خوش شانسی برای ما این است که فلفل قرمز سرشار از ویتامین آ بوده و شما می توانید با مصرف این ادویه احتیاجات بدن خود به این ویتامین را تامین نمایید.

 

  • حاوی ویتامین E

 

مزایای ویتامین E شامل کمک به بسیاری از اعضای بدن برای اینکه به درستی وظایف خود را انجام دهند، می باشد. همچنین این ویتامین روند پیری را کاهش می دهد. علاوه بر خواص بالا ویتامین E برای تعادل سطوح کلسترول، مبارزه با رادیکال های آزاد، بهبود آسیب های پوستی و مو، تعادل هورمون ها، بهبود بینایی و افزایش انرژی مناسب می باشد.

 

  • جلوگیری از آلرژی

 

از آن جا که فلفل قرمز یک ماده ضد التهابی می باشد، این قدرت را دارد که از آلرژی و علائم آن جلوگیری نماید.

 

مقاله پیشنهاد شده: بهترین گیاهان دارویی که مردم بیشتر استفاده می کنند

 

  • یک عامل ضد سرطان

 

مطالعات نشان می دهد کپسایسین موجود در فلفل قرمز به عنوان یک درمان طبیعی برای سرطان علی الخصوص سرطان پروستات به شمار می رود. یک مطالعه انجام شده در دانشگاه کالیفرنیا در دانشکده پزشکی لس آنجلس نشان داد که این عنصر مهم در فلفل قرمز قادر به مهار رشد سلول های سرطانی شد و باعث جلوگیری از فعال شدن ترکیبات خطرناک جدید می شود.

همچنین اطلاعاتی که از تحقیقات دانشگاه لوما لیندا کالیفرنیا منتشر شده است نشان می دهد این ادویه پر کاربرد برای جلوگیری از سرطان ریه در افراد سیگاری موثر است.

 

  • خواص ضد قارچی

 

آخرین خاصیت فلفل قرمز، توانایی آن در کشتن قارچ ها و جلوگیری از پاتوژن های قارچی است. مطالعات نشان می دهد این ادویه در مقابل 16 نوع قارچ از جمله کاندیدا اثرات موثری دارد.

 

عوارض جانبی فلفل قرمز:

 

وقتی از این ادویه به صورت موضعی استفاده شود می تواند عوارضی همچون خارش و قرمزی ایجاد نماید. همچنین می تواند برای چشم، بینی و گلو حساسیت ایجاد کند، بنابراین هنگام استفاده از فلفل قرمز برای پوست های حساس یا اطراف چشم مراقبت بیشتری انجام دهید. از آن جا که فلفل قرمز ممکن است خونریزی را حین و بعد از عمل جراحی افزایش دهد بهتر است از دو هفته قبل از عمل جراحی مصرف آن را قطع نمایید. توصیه شده از مصرف فلفل قرمز برای کودکان زیر دو سال اجتناب شود.

 

 

منبع: سایت draxe.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *