روغن سیاهدانه نرمک

قیمت: ۲۰/۰۰۰تومان

ویژگی های کلیدی
  • حجم: 30 میلی لیتر
معرفی اجمالی محصول

روغن سیاهدانه نرمک

  • روغن سیاهدانه صادراتی نرمک
  • جلوگیری از سفیدی زود رس موی سر
  • رفع چربی موی سر
  • برطرف کننده دردهای عضلانی مفاصل و اسکلتی
  • درمان لک و پیس صورت
  • رفع خال، زگیل و ترک پوست بدن
  • درمان آکنه و جوش صورت
  • نرم کننده طبیعی پوست
  • رطوبت رسانی به مو
  • کاهش چین و چروک پوست صورت
  • درمان ریزش مو
  • تقویت مژه و ابرو

توضیحات

روغن سیاهدانه که از دانه هایی به همین نام به دست می آید در طب سنتی ایران بسیار توصیه شده است.
روغن سیاهدانه را بیشتر به تقویت مو و مژه و ابرو می شناسند. امروز شرکت های لوازم آرایشی بهداشتی از این روغن برای مژه و ابرو در محصولات خود استفاده
می کنند.
این روغن می توانند چربی پوست سر شما را متعادل کند و موهای شکننده ی شما را نیز تقویت کند.
اگر شما دچار خشکی پوست هستید از این روغن می توانید برای مرطوب نگه داشتن پوست خود استفاده کنید.
روغن سیاهدانه را می توانید زیرنظر پزشک با کمی سرکه مخلوط کنید و بر روی ترک های پوستی و اگزمای خود بمالید با این روش پوست شما درمان می شود.
شما می توانید روغن سیاهدانه نرمک را از عطاری آنلاین عطارمارت سفارش بدهید و درب منزل تحویل بگیرید.

امتیاز نهایی: 0
بر اساس 0 دیدگاه
  • 0 نفر
  • 0 نفر
  • 0 نفر
  • 0 نفر
  • 0 نفر

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن سیاهدانه نرمک”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *