خواص هل سبز

در دوران باستان از هل به عنوان دانه آسمانی یاد می شد

و امروزه هل، این ادویه معجزه آسا باعث شادی و لذت مردم در اقصی نقاط جهان شده است. هر روز بر دوست داران هل افزوده می شود چرا که علاوه بر استفاده در آشپزی خواص بیشماری برای بخش های مختلف بدن من جمله تقویت سیستم ایمنی، بهبود اشتها و …. دارد.

هل یک ادویه با اسانس فراوان می باشد که باعث این طعم و مزه برای این دانه ها می شود. هل همچنان دارای مواد مفیدی برای بدن ما می باشد که اثرات درمانی زیادی دارند. مواد مفید موجود در هل شامل:

limonel, terpineol, borneol, cineole, amidone ، ویتامین ها، مواد معدنی. ترکیب شیمیایی هل شامل: اسانس – 8٪ ویتامین از گروه های B1، B2، B6، PP، C؛ مواد معدنی از قبیل فسفر، کلسیم، آهن، منیزیم، روی، سدیم، پتاسیم، منگنز، پروتئین، چربی ها، کربوهیدرات

خواص مفید هل برای سلامتی:

هل برای سیستم گوارشی مفید می باشد. این خاصیت درمانی هل به این دلیل است که فرآیندهای متابولیک بدن را تنظیم می کند و سموم را از بدن خارج می نماید. همچنین هل باعث تولید مایعی در بدن می شود که منجر به بهبود فرآیندهای دستگاه گوارش می شود.

هل یک ضد عفونی کننده طبیعی بسیار عالی می باشد که برای درمان التهاب های دهان استفاده می شود. اگر چند دانه هل را بجوید یک جان تازه به شما می دهد. خواص ضد التهابی این ادویه در زمان مبتلا شدن به برونشیت و سرفه های طولانی به خوبی فهمیده می شود.

ادویه هل عملکرد سیستم عصبی را بهبود می بخشد. هل یک ترکیب قوی از اجزای مختلفی از قبیل کلسیم، آهن، فسفر، منیزیم و روی و همچنین ویتامین های B که باعث تنظیم عالی سیستم عصبی می شود. هل افسردگی را از بین می برد و عملکرد مغز را بهبود می بخشد.

نحوه استفاده از هل:

رفع تهوع: برای کسانی که حالت تهوع دارند یا در حین مسافرت حالت تهوع گرفته اند جویدن چند دانه هل بسیار مفید می باشد.

اختلال روده: اگر اختلال روده دارید حدود یک سانتی متر زنجبیل را بسابید و با چند دانه هل درون یک لیتر آب جوش بجوشانید و میل بفرمایید.

برای تقویت سیستم ایمنی: 3 الی 4 دانه هل آسیاب شده را با یک قاشق غذاخوری عسل ترکیب کنید و هر روز صبح میل بفرمایید.

برای لاغری: به یک لیوان چای سبز، ¼ قاشق چایخوری هل و چند قطره آبلیمو اضافی کنید و روزانه میل بفرمایید.

برای پاکسازی بدن: یک قاشق چایخوری هل را درون یک لیوان آب جوش بریزید و میل بفرمایید

برای اسهال: هل را با رازیانه و دانه های شوید به نسبت مساوی ترکیب نمایید، یک قاشق چایخوری از این ترکیب را با یک لیوان آب جوش دم کنید. سپس بایستید و کم کم آن را مصرف نمایید.

برای درمان یبوست: اضافه کردن هل به غذاهای دارای فیبر و خوردن چای با هل و زنجبیل

منع مصرف:

بیماران دارای مشکلات کیسه صفرا، افراد دارای اسید معده زیاد و مشکلات معده، کسانی که دارای فشارخون بالا هستند باید احتیاط شود.

منبع: سایت howfacecare

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *