8 خاصیت شگفت انگیز زردچوبه که با مصرف روزانه نصیب شما می شود

زردچوبه یک ادویه از خانواده زنجبیل با رنگ طلایی و طعم ملایم می باشد. زردچوبه یک ادویه مهم در دستورالعمل های غذاهای هندی بوده و یکی از اجزای اصلی پودر کاری می باشد. این ادویه به دلیل رنگ روشن آن در غذاهای آمریکایی نظیر خردل به کار می رود. عطر و طعم زردچوبه این قابلیت […]

آخرین تحقیقات در مورد خواص زردچوبه، ادویه ای مهم ایرانیان

زردچوبه با نام علمی Curcuma longa ، ادویه اصلی غذاهای هندی، به عنوان یکی از قوی ترین ادویه ها و گیاهان دارویی برای مبارزه با انواع بیماری ها در سطح جهان شناخته شده است. برای مشاهده این مقاله در بلاگ عطاری آنلاین عطارمارت به ادامه مطلب توجه کنید.