لیست ادویه جات عروس

اگر نو عروس هستید و تازه مشغول آشپزی شده اید و می خواهید غذاهای خوشمزه و طعم دار درست کنید یا اینکه در شرف مجلس عروسی خود هستید و می خواهید ادویه های موجود در جهیزیه عروس را بدانید، پس توصیه می کنیم تا انتهای این مقاله از عطاری آنلاین عطارمارت با ما همراه باشید.

در هنر آشپزی ادویه به کلمه ای گفته می شود که برای چاشنی و طعم غذا استفاده می شود و راهی عالی برای اضافه کردن ویتامین ها و مواد معدنی ضروری به غذا می باشد.

پختن غذاهای خانگی همیشه ایده ای خوب و لذت بخش بوده است البته در دستور های غذایی مختلف باید از ادویه جات متفاوتی استفاده شود در این مقاله سعی کردیم ادویه جاتی که در جهیزیه عروس قرار می گیرند و معمول تر هستند را معرفی کنیم.

لیست ادویه جات عروس:

در ادامه مقاله با انواع ادویه جات موجود در جهیزیه عروس آشنا شوید:

 زنجبیل

از ادویه این گیاه برای درمان ضعف معده و درد مفاصل، استفاده می کنند. علاوه بر این، این ادویه غذاهای مختلف به خصوص پلوها را خوشمزه می کند و مناسب برای تازه عروسانی است که دوست دارند غذایشان خوشمزه تر شود.

مقاله خواص زنجبیل را مطالعه فرمایید

زردچوبه

این ادویه زرد روشن دارای پتانسیل کاهش التهاب در بدن است. این ادویه دارای کورکومین و آنتی اکسیدان فوق العاده قدرتمند است که می تواند به جلوگیری از سرطان کمک کند.همچنین در بسیاری از دستور العمل های غذاهای هندی استفاده از زردچوبه (به عنوان ادویه ای استاندارد در آشپزی شناخته شده است)، طعم این ادویه  به انواع غذاها رنگ طلایی و بوی مطبوعی می دهد.این ادویه جزء یکی از ادویه های اصلی در جهیزیه عروس است.

مقاله آخرین تحقیقات در مورد خواص زردچوبه را مطالعه فرمایید

دارچین

یکی دیگر از ادویه هایی که در جهیزیه عروس استفاده می شود دارچین است، ادویه ی دارچین مخصوص دسرها (دسر کدوتنبل) و غذاها است. همچنین این طعم دهنده کلاسیک به کاهش قند خون نیز کمک می کند و جزء آنتی اکسیدان ها است. ترکیب سیب زمینی با دارچین عالی می شود زیرا که دارچین جزء ادویه های طعم دهنده  است.

میخک

میخک در ادویه جات عروس

میخک یکی دیگر از ادویه های گرم کلاسیک است که بیشتر در فصل پاییز مصرف می شود. میخک مکملی عالی برای دارچین در طعم دار کردن غذاها است اگر با سیر خرد شده مصرف شود بو و عطر آن تمام خانه را  فرا میگیرد. میخک مانند دارچین و زنجبیل غنی از آنتی اکسیدان است و محافظ در برابر رادیکال های آزادی است که می توانند باعث بیماری شوند. تازه عروسهای خوش سلیقه حتما این ادیه را در جهیزیه خود قرار می دهند.

رزماری 

رزماری

رزماری گیاهی معطراست که مناسب برای مناطقی با آب های سرد است .تازه عروسانی که میخواهند غذایشان معطر شود سعی کنند رزماری را به سوپ یا گوشت و مرغ اضافه کنند یا آن را با روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنند و روی خمیر پیتزا بمالند زیرا که بسیار خوش طعم می شود.

فلفل قرمز

این ادویه داغ حاوی کپسایسین است که به کاهش درد در بدن کمک می کند (حتی در بسیاری از کرم ها و پماد ها برای درد عضلانی نیز به کار می رود).فلفل قرمز دارای ترکیباتی است که به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کند و باعث کاهش التهاب می شود. ادویه فلفل قرمز با طیف وسیعی از غذاها از جمله :گوشت ،مرغ،ماهی وغیره.. مصرف می شود.

هل

این ادویه شیرین و تند ، تیز تقریبا در اکثر غذاهای پلویی مصرف می شود طبق مطالعات آزمایشگاهی هل تنها ادویه ای است که دارای مواد معدنی منیزیم و روی است.

پودر سیر

ادویه دیگری که در سبد جهیزیه تازه عروسان پیدا می شود پودر سیر است.این گیاه ترکیبی قدرتمند به نام آلیسین دارد. مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهند که سیر احتمال ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد و تحقیقات دیگر نشان می دهد که مصرف سیر به طور مرتب به کاهش کلسترول بالا و فشار خون کمک می کند. بنابراین این ادویه محبوب را که هم خواص درمانی و هم طعم دهنده ای عالی دارد را از دست ندهید

ادویه کاری

ادویه کاری

کاری یکی از ادویه‌هایی است که از گذشته به عنوان ادویه ‌ای هندی در ذهن ما جا افتاده، اما سال‌هاست استفاده از آن در کشور ما رو به افزایش است. در واقع کاری مخلوطی از زردچوبه، سیر، دارچین، گشنیز، هل و زیره است و از جمله ادویه‌های توصیه شده توسط پزشکان است که مصرف آن به ویژه هنگام سرماخوردگی باعث کاهش علائمی مانند گلودرد، سرفه و افزایش بزاق دهان می‌شود. بررسی‌ها نشان می‌دهد این ادویه را می‌توان با میزان کم و استاندارد به غذای بیمار سرماخورده اضافه کرد و به این ترتیب دوره بیماری و نقاهت فرد کاهش می‌یابد. ادویه کاری در خورشت ها و پلوها به کار می رود و بسیار خو ش طمع کننده است و کمتر تازه عروسی است که از این ادویه استفاده نکرده باشد

زیره سبز

زیره سبز به مدت طولانی جزء مواد تشکیل دهنده ضروری در غذاهای سراسر جهان است و اخیرا به عنوان ادویه ای محبوب در سرتاسر جهان شناخته شده است. زیره سبز، دارای عطر و طعم بسیار خاصی است که مزه ی غذا را  تند ملایم می کند. این ادویه در بسیاری از مخلوط های ادویه ای وجود دارد و بیشتر در برنج و غذاهای پلویی استفاده می شود.

پاپریکا

پاپریکا پودر فلفل دلمه ای است که اغلب در غذاهای آمریکای جنوبی، مجارستانی و اسپانیایی استفاده می شود و محبوبیت آن افزایش یافته است. پاپریکا عطر و طعم دودی و شیرینی به غذا می دهد و تقریبا در انواع غذاها کاربرد دارد

زیره سیاه

این ادویه منبع غنی آهن است. قسمت دارویی زیره سیاه، میوه آن است. این گیاه پس از گذشت دو سال تازه به مرحله میوه ‌دهی می‌رسد. این ادویه برای سیستم گوارشی بدن بسیار مفید است. خاصیت ضدعفونی دارد و در درمان سرماخوردگی و رفع علائم آن از جمله سرفه موثر است و خلط را خشک می‌کند. طبع آن خیلی گرم و خشک است و دارویی سنتی برای رفع سوءهاضمه خصوصا نفخ شکم است این ادویه جزء جدایی ناپذیر سفره های ایرانی است.

زعفران

زعفران گران ترین ادویه در جهان است. تولید زعفران بسیار سخت است، زیرا از گل به عمل می آید.تقریبا همه ما ایرانی ها از زعفران برای خوش طعم کردن غذا و تزئین برنج و پلو استفاده می کنیم بنابراین زعفران ادویه ای است که اگر نباشد جای خالی آن واقعا حس می شود

آویشن

آویشن عطر و طعم خاصی را به مواد غذایی اضافه می کند و زمانی که با سایر ادویه ها استفاده شود عطر آن دو چندان می شود .این ادویه جزء ادویه های ایتالیایی است، آویشن خشک شده را می توان در بسیاری از غذاها استفاده کرد. زیرا که عطر و طعم قوی دارد، آویشن را باید زودتر به مواد غذایی استفاده کرد یعنی قبل سرخ شدن کامل مواد تا عطرش بیشتر شود.

 

خرید اینترنتی پکیج شکیل ادویه عروس

 

منبع: فروشگاه اینترنتی عطارمارت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *