لیست ادویه جات عروس

اگر نو عروس هستيد و تازه مشغول آشپزي شده اید و مي خواهيد غذاهاي خوشمزه و طعم دار درست كنيد یا اینکه در شرف مجلس عروسی خود هستید و می خواهید ادویه های موجود در جهیزیه عروس را بدانید، پس توصیه می کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

در هنر آشپزی ادویه به كلمه اي گفته مي شود که برای چاشنی و طعم غذا استفاده می شود و راهی عالی برای اضافه کردن ویتامین ها و مواد معدنی ضروری به غذا مي باشد.

پختن غذاهای خانگی هميشه ايده ای خوب و لذت بخش بوده است البته در دستور هاي غذایي مختلف بايد از ادويه جات متفاوتي استفاده شود در اين مقاله سعي كرديم ادويه جاتي كه در جهيزيه عروس قرار مي گيرند و معمول تر هستند را معرفي كنيم.

لیست ادویه جات عروس:

در ادامه مقاله با انواع ادویه جات موجود در جهیزیه عروس آشنا شوید:

 زنجبیل

از ادويه اين گياه براي درمان ضعف معده و درد مفاصل، استفاده مي كنند. علاوه بر این، اين ادويه غذاهاي مختلف به خصوص پلوها را خوشمزه مي كند و مناسب براي تازه عروساني است كه دوست دارند غذايشان خوشمزه تر شود.

مقاله خواص زنجبیل را مطالعه فرمایید

زردچوبه

این ادویه زرد روشن دارای پتانسیل کاهش التهاب در بدن است. اين ادويه داراي کورکومین و آنتی اکسیدان فوق العاده قدرتمند است که می تواند به جلوگیری از سرطان کمک کند.همچنين در بسیاری از دستور العمل های غذاهاي هندي استفاده از زردچوبه (به عنوان ادویه ای استاندارد در آشپزی شناخته شده است)، طعم اين ادويه  به انواع غذاها رنگ طلایی و بوي مطبوعي مي دهد.اين ادويه جزء يكي از ادويه هاي اصلي در جهيزيه عروس است.

مقاله آخرین تحقیقات در مورد خواص زردچوبه را مطالعه فرمایید

دارچین

يكي ديگر از ادويه هايي كه در جهيزيه عروس استفاده مي شود دارچين است، ادویه ي دارچين مخصوص دسرها (دسر كدوتنبل) و غذاها است. همچنین این طعم دهنده کلاسیک به کاهش قند خون نيز کمک می کند و جزء آنتی اکسیدان ها است. تركيب سيب زميني با دارچين عالي مي شود زيرا كه دارچين جزء ادویه های طعم دهنده  است.

میخک

میخک در ادویه جات عروس

ميخك يكي ديگر از ادویه هاي گرم کلاسیک است که بيشتر در فصل پاییز مصرف مي شود. ميخك مکملی عالی برای دارچین در طعم دار كردن غذاها است اگر با سیر خرد شده مصرف شود بو و عطر آن تمام خانه را  فرا ميگيرد. ميخك مانند دارچین و زنجبیل غنی از آنتی اکسیدان است و محافظ در برابر رادیکال های آزادي است که می توانند باعث بیماری شوند. تازه عروسهاي خوش سليقه حتما اين اديه را در جهيزيه خود قرار مي دهند.

رزماري 

رزماری

رزماری گیاهی معطراست که مناسب براي مناطقي با آب هاي سرد است .تازه عروساني كه ميخواهند غذايشان معطر شود سعی کنند رزماری را به سوپ یا گوشت و مرغ اضافه كنند یا آن را با روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه مخلوط كنند و روي خمير پيتزا بمالند زيرا كه بسيار خوش طعم مي شود.

فلفل قرمز

این ادویه داغ حاوی کپسایسین است که به کاهش درد در بدن کمک می کند (حتی در بسیاری از کرم ها و پماد ها برای درد عضلانی نيز به كار مي رود).فلفل قرمز دارای ترکیباتی است که به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کند و باعث كاهش التهاب می شود. ادويه فلفل قرمز با طیف وسیعی از غذاها از جمله :گوشت ،مرغ،ماهي وغيره.. مصرف مي شود.

هل

این ادویه شیرین و تند ، تیز تقريبا در اكثر غذاهاي پلويي مصرف مي شود طبق مطالعات آزمایشگاهی هل تنها ادويه اي است كه داراي مواد معدنی منیزیم و روی است.

پودر سير

ادويه ديگري كه در سبد جهيزيه تازه عروسان پيدا مي شود پودر سير است.این گیاه ترکیبی قدرتمند به نام آلیسین دارد. مطالعات آزمایشگاهی نشان مي دهند که سير احتمال ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد و تحقیقات دیگر نشان می دهد که مصرف سیر به طور مرتب به کاهش کلسترول بالا و فشار خون کمک مي کند. بنابراين اين ادويه محبوب را كه هم خواص درماني و هم طعم دهنده اي عالي دارد را از دست ندهيد

کاری

ادویه کاری

کاری یکی از ادویه‌هایی است که از گذشته به عنوان ادویه ‌ای هندی در ذهن ما جا افتاده، اما سال‌هاست استفاده از آن در کشور ما رو به افزایش است. در واقع کاری مخلوطی از زردچوبه، سیر، دارچین، گشنیز، هل و زیره است و از جمله ادویه‌های توصیه شده توسط پزشکان است که مصرف آن به ویژه هنگام سرماخوردگی باعث کاهش علائمی مانند گلودرد، سرفه و افزایش بزاق دهان می‌شود. بررسی‌ها نشان می‌دهد این ادویه را می‌توان با میزان کم و استاندارد به غذای بیمار سرماخورده اضافه کرد و به این ترتیب دوره بیماری و نقاهت فرد کاهش می‌یابد. ادويه كاري در خورشت ها و پلوها به كار مي رود و بسيار خو ش طمع كننده است و كمتر تازه عروسي است كه از اين ادويه استفاده نكرده باشد

زیره سبز

زیره سبز به مدت طولانی جزء مواد تشکیل دهنده ضروری در غذاهای سراسر جهان است و اخیرا به عنوان ادویه اي محبوب در سرتاسر جهان شناخته شده است. زیره سبز، دارای عطر و طعم بسیار خاصي است كه مزه ي غذا را  تند ملايم مي كند. این ادویه در بسیاری از مخلوط هاي ادویه ای وجود دارد و بيشتر در برنج و غذاهاي پلويي استفاده مي شود.

پاپریکا

پاپریکا پودر فلفل دلمه اي است که اغلب در غذاهای آمریکای جنوبی، مجارستانی و اسپانیایی استفاده می شود و محبوبیت آن افزایش یافته است. پاپريكا عطر و طعم دودی و شیریني به غذا مي دهد و تقريبا در انواع غذاها کاربرد دارد

زیره سیاه

این ادویه منبع غنی آهن است. قسمت دارویی زیره سیاه، میوه آن است. این گیاه پس از گذشت دو سال تازه به مرحله میوه ‌دهی می‌رسد. این ادویه برای سیستم گوارشی بدن بسیار مفید است. خاصیت ضدعفونی دارد و در درمان سرماخوردگی و رفع علائم آن از جمله سرفه موثر است و خلط را خشک می‌کند. طبع آن خیلی گرم و خشک است و دارویی سنتی برای رفع سوءهاضمه خصوصا نفخ شکم است اين ادويه جزء جدايي ناپذير سفره هاي ايراني است.

زعفران

زعفران گران ترین ادویه در جهان است. تولید زعفران بسیار سخت است، زیرا از گل به عمل مي آيد.تقريبا همه ما ايراني ها از زعفران براي خوش طعم كردن غذا و تزئين برنج و پلو استفاده مي كنيم بنابراين زعفران ادويه اي است كه اگر نباشد جاي خالي آن واقعا حس مي شود

آويشن

آویشن عطر و طعم خاصی را به مواد غذایی اضافه می کند و زمانی که با سایر ادويه ها استفاده شود عطر آن دو چندان مي شود .اين ادويه جزء ادويه هاي ايتاليايي است، آویشن خشک شده را می توان در بسیاری از غذاها استفاده کرد. زيرا كه عطر و طعم قوی دارد، آویشن را بايد زودتر به مواد غذايي استفاده كرد يعني قبل سرخ شدن كامل مواد تا عطرش بيشتر شود.

 

خرید اینترنتی پکیج شکیل ادویه عروس

 

منبع: فروشگاه اینترنتی عطارمارت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *