کامل ترین لیست ادویه جات مخصوص هر غذا

در این مقاله از بلاگ عطاری آنلاین عطارمارت می خواهیم به یک سوال اساسی کاربرانمان پاسخ دهیم. بسیاری از مشتریان ما به دنبال لیست ادویه های مخصوص هر غذا هستند. در این مقاله سعی کرده ایم انواع ادویه های مختلف که برای طبخ غذاها استفاده می شود را به طور کامل توضیح دهیم. به طور […]

تاریخچه روغن آرگان + تشخیص روغن آرگان اصل و تقلبی

شما چه اطلاعاتی در مورد روغن آرگان دارید؟ در این مقاله از بلاگ عطاری آنلاین عطارمارت به اطلاعاتی در مورد روغن آرگان می پردازیم. به احتمال خیلی زیاد تا به حال در فیلم ها و رمان ها نام درخت سحرآمیز را شنیده اید. شاید هم تاکنون نام درخت زندگی به گوشتان خورده باشد. منظور از […]

مصرف گیاهان دارویی در دوران بارداری، شیردهی و برای کودکان

در این مقاله از بلاگ عطاری آنلاین عطارمارت می خواهیم به این موضوع بپردازیم که آیا مصرف گیاهان دارویی به این شکلی که در جامعه ما صورت می پذیرد صحیح است یا خیر؟ طبق آمار جهانی حدود 80 درصد مردم از گیاهان دارویی استفاده می کنند، یعنی در صورت ابتلا به یک بیماری سریعا اولین […]

معروف ترین ادویه های جهان مثل ادویه فرانسوی، ادویه مراکشی، ادویه چینی، ادویه هندی و … را بشناسید

از ادویه مراکشی Ras el hanout تا ادویه فرانسوی  herbes de provence، مخلوط­ های گیاهی و ادویه ­های مختلفی برای بسیاری از غذاها در هنگام طبخ یا بعد از آن در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. با ترکیب کردن این ادویه­ جات می­توان به آشپزخانه اصالت سنتی خاصی داد و این می­ تواند […]

واقعیت ها در مورد روغن خراطین

تاریخچه روغن خراطین   روغن خراطین اولین بار توسط دانشمند بزرگ ایرانی ابن سینا کشف شد. در سال های گذشته در کشور ایران که بیشتر از طب سنتی استفاده می کرده اند روغن خراطین بسیار رایج بود. این روغن را از نوعی کرم به نام کرم خاکی تهیه و تولید می کنند. به همین دلیل […]

ادویه های ترکیه را بشناسید!!

آشپز­ی ترکی، آشپزی پر ادویه­ بخصوصی است که با افزودن ادویه ­های مختلف این آشپزی را برای حس چشایی لذت بخش می­کند. غذای ترکی که در رستوران­ ها سرو می­شود فقط چند ادویه مختصر مانند: نعناع، سماق و بیشتر فلفل است اما ترک­ها در خانه از گستره وسیعی از ادویه­ ها استفاده می­کنند. در این […]